Site icon TLIFE

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η μοναδική τούρτα έκπληξη που έστειλε στη Σάσα Σταμάτη για τα γενέθλιά της! (pics,vid)

Η Σάσα Σταμάτη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και δέχθηκε στο γραφείο της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, την πιο όμορφη έκπληξη από ένα υπέροχο άνθρωπο!

Όταν η Σάσα άνοιξε το κουτί αντίκρισε την τούρτα που θα ήθελε να έχει στα γενέθλιά της, κάθε γυναίκα! Από ποιον όμως ήταν η τούρτα έκπληξη;

Η  Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έστειλε στη Σάσα μια εκπληκτική τούρτα σε σχήμα της διάσημης κλασικής τσάντας Chanel, σε κόκκινο χρώμα! Η δημοσιογράφος ήρθε πιο κοντά με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όταν εκείνη στις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, είχε σπεύσει να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής. Αυτή η κίνηση της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Unesco, είχε συγκινήσει πολύ τη δημοσιογράφο που μεγάλωσε και μένει στην περιοχή.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη συνεχίζει ακόμα και σήμερα να βοηθάει τους κατοίκους της Μάνδρας, και εκείνοι την θεωρούν ως τον φύλακα άγγελό τους!

Η Σάσα έβγαλε για λίγο τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και πόζαρε με την υπέροχη τούρτα της που ήταν μια δημιουργία της Μάνιας Ντέλου.

Δες φωτογραφίες και βίντεο

© 2024 tlife.gr