Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Robert De Niro και την Hillary Clinton!

Στους ήρωες που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα θυσιάζοντας ακόμα και τη ζωή τους ήταν αφιερωμένη η απονομή των Βραβείων «Ripple of Hope 2014». Την εκδήλωση διοργάνωσε το «Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights» και ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους ήταν και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Kerry Kennedy

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και μέλος του Leadership Council του Ιδρύματος «Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights» υνδέεται με μακροχρόνια φιλία με την οικογένεια Kennedy και συνεργάζεται με την Kerry Kennedy, για την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα “SPEAK TRUTH TO POWER” στα ελληνικά σχολεία.


Robert De Niro, Grace Hightower De Niro, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η συνεργασία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» να ενισχύσει τα Ελληνικά σχολεία και το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμβάλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των Ελλήνων μαθητών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Ethel Kennedy, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο ηθοποιός Dennis Haysbert

Η Πρόεδρος του «Robert F. Kennedy Center for Justice & Human Rights», Kerry Kennedy, κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy και διεθνής ακτιβίστρια, αναφέρθηκε στην εναρκτήρια ομιλία της στην στήριξη της Οικογένειας Βαρδή Βαρδινογιάννη όλα αυτά τα χρόνια στο Ίδρυμα Κennedy.


Η ηθοποιός Melanie Griffith, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Loree Rodkin , Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Τα Βραβεία «Ripple of Hope» απονέμονται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που με τη δράση τους συμβάλλουν στην αλλαγή της κοινωνίας προς το καλύτερο.


Hillary Clinton, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ethel Kennedy

Οι προσωπικότητες που τιμήθηκαν με τα βραβεία «Ripple of Hope» ήταν η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., Hillary Rodham Clinton, για ολόκληρο το κοινωνικό της έργο και την βαθιά της αφοσίωση στα ανθρώπινα δικαιώματα, οι καλλιτέχνες Robert De Niro και Tony Bennett, για το φιλανθρωπικό τους έργο και ο γιατρός Donato Tramuto, ένας από τους ιδρυτές της οργάνωσης «Physicians Interactive Holdings» (PIH), που συνέβαλε στην αναβάθμιση της ιατρικής περίθαλψης και της πρόσβασής σε αυτήν, σε μερικές από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου.


Hillary Clinton, Ethel Kennedy, Robert De Niro, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Read More

And More