Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Καλεσμένη στο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου! [pics]

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κυρίου Frank-Walter Steinmeier, από τον Πρόεδρο την Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής. Το «παρών» στη δεξίωση που παρέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος έδωσαν πολιτικοί και επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους ήταν και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Γερμανός Πρόεδρος είχε συνομιλίες με τον Έλληνα ομόλογό του, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ενώ το Σάββατο, 8 Απριλίου, οι δύο Πρόεδροι θα εγκαινιάσουν την Έκθεση documenta14.

Δες φωτογραφίες:

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κύριο Δημήτρη Αβραμόπουλο και την σύζυγό του Βίβιαν

Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον πρώην Πρωθυπουργό κύριο Λουκά Παπαδήμο και την σύζυγό του Σάνα

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, η κυρία Σοφία Καμπάνη Χηνιάδου.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σοφία Καμπάνη Χηνιάδου

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Παντερμαλής , Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης

Read More

And More