Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στα εγκαίνια παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία για τα εγκαίνια του μεγαλύτερου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στην Ευρώπη, βρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Εκεί συνάντησε την Βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας που διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για να εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο «Princess Máxima Center for Pediatric Oncology».

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο που χαρίζει ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο και εγκαινιάστηκε στην Ουτρέχτη από τ νη Βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, την Τρίτη 5 Ιουνίου. To Νοσοκομείο «Princess Máxima Center for Pediatric Oncology» αποτελεί μία πρότυπη υπερσύγχρονη Μονάδα αντιμετώπισης του παιδικού καρκίνου.

Στα λαμπρά εγκαίνια, στα οποία παρέστη η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Βασίλισσα Μαξίμα βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τις οικογένειές τους και με την απλότητα και τη ζεστασιά της, τους έδωσε ελπίδα και δύναμη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την χώρα μας το γεγονός πως το νέο αυτό Νοσοκομείο της Ολλανδίας, που αποτελεί το μεγαλύτερο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη, έχει ήδη συνάψει συνεργασία και αδελφοποίηση με την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”.», αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά και στη διαδικτυακή δημοσίευση του Συλλόγου Ελπίδα στα social media.

 

 

Read More

And More