Mαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκίνηση στη συνάντησή της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο που βρίσκεται στο πλευρό της “ΕΛΠΙΔΑΣ” έφθασε χθες στη Μύκονο με την οικογένειά του όπου εκεί τον υποδέχθηκε η πρόεδρος και φυσικά η “ψυχή” του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

“Με μεγάλη χαρα και συγκίνηση είχα σήμερα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του. Τον σπουδαίο αυτό αθλητή που αποτελεί παγκόσμιο ίνδαλμα και καμάρι για την χώρα μας, χωρίς ομως ποτέ να ξεχνά από που ξεκίνησε.

Τα λόγια του και όσα μοιράστηκε μαζί μου άγγιξαν την καρδιά μου, καθως, εκτός από ένας κορυφαίος αθλητής, είναι κυρίως ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ευαισθησία, ήθος, αρχές και αφοσίωση στην οικογένεια του. Μου μίλησε για την αγάπη του για τη μητερα του στην οποία, όπως μου είπε, χρωστά τα πάντα, για τη δύναμη που αντλεί από την οικογένεια του αλλά και για την αγάπη του για την Ελλάδα. Τα λόγια του και το ζεστό του χαμόγελο του θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μου. Τον ευχαριστώ που με ειλικρίνεια και γενναιοδωρία στέκεται στο πλευρό μας”… έγραψε χθες στο μήνυμά της για τον μεγάλο μας αθλητή η κ. Βαρδινογιάννη

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τους συμπαίκτες του προκειμένου να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό event της “ΕΛΠΙΔΑΣ”! Μια τεράστια πισίνα θα μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ και οι διαγωνινόμενοι θα “καρφώνουν” έχοντας ως κριτές του παίκτες του NBA! Μέρος των εσόδων από το event θα δοθεί για τους σκοπού της “ΕΛΠΙΔΑΣ”!

 

Read More

And More