Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Συγκλονίζει με τις ευχές της στον Γιάννη που τραυματίστηκε τα Θεοφάνεια και παλεύει για τη ζωή του – Είχε γίνει δότης μυελού των οστών

Ο 25χρονος Γιάννης παλεύει για τη ζωή του, μετά τον τραυματισμό που είχε τα Θεοφάνεια. Ο Γιάννης έπεσε χθες στη θάλασσα στην Αμάρυνθο για να πιάσει τον αγιασμένο σταυρό. Δυστυχώς  χτύπησε στο κεφάλι και τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Διακομίστηκε στο ΚΑΤ και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του καθώς μπήκε νερό και στους πνεύμονές του γιατί έμεινε για αρκετά λεπτά μπρούμυτα στη θάλασσα.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ ,συγκινεί σήμερα με το μήνυμά της και τις θερμές ευχές στο Γιάννη ο οποίος παλεύει για τη ζωή του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Γιάννης είχε γίνει δότης μυελού των οστών στην “Ελπίδα”

Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής, σε έναν συνάνθρωπο του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στην θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Η σκέψη και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα.


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 7 Iανουαρίου 2021

 

 
Ραγίζει καρδιές όμως και η ανάρτηση του Γιάννη την παραμονή των Χριστουγέννων όταν έγινε δότης μυελού των οστών:
 
#γινε_δοτης_μυελου_των_οστων !!! Λίγο Σάλιο αρκεί! Η χαρά των Χριστουγέννων για εμένα ήρθε σήμερα !! Έκανα κάτι που το ήθελα πραγματικά και πολύ ! Εύχομαι σε όλο το κόσμο Υγεία και χαρές! και Σε εκείνους που βρίσκονται στα νοσοκομεία να έχουν γρήγορη ανάρρωση και περαστικά !!!!! Καλά Χριστούγεννα! Δώσε αίμα -> δώσε αιμοπετάλια-> Γίνε Δότης μυελού με λίγο Σάλιο -> Σώσε μια ζωή ! Γίνε ένας ήρωας στα μάτια του ανθρώπου που σε χρειάζεται ! Ενημερώσου !
 
 
 

Read More

And More