Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Κάρολο και την Καμίλα και η ξενάγηση που ετοιμάζει στην Κνωσό

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Κάρολο και την Καμίλα και η ξενάγηση που ετοιμάζει στην Κνωσό | tlife.gr

Λαμπερή εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή το δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το επίσημο δείπνο παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος προς τιμήν του βασιλικού ζευγαριού.

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η συζυγός του Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκαν ανάμεσα στους λίγους επίτιμους καλεσμένους της βραδιάς και συνομίλησαν με τον Κάρολο και την Καμίλα. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε αυτήν δεν ήταν η μόνη συνάντησή τους με το βασιλικό ζευγάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, που επισκέφτηκε για πρώτη φορά επίσημα τη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, αύριο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θα μεταβεί στην Κρήτη, όπου θα βρίσκεται και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και θα αναλάβει ρόλο… “ξεναγού” τους στην Κνωσό. Η κα Βαρδινογιάννη έχει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την Κρήτη, έχει σπουδάσει αρχαιολογία και έχει κάνει τη διατριβή της πάνω στο ρόλο της γυναίκας στη Μινωική Κοινωνία. Η ίδια έχει γράψει και το βιβλίο «Προσεγγίζοντας τη γυναικεία ταυτότητα : Αναζητήσεις στη Μινωική Κοινωνία» και θα είναι αναμφίβολα η ιδανική για να επικοινωνήσει την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης στον Κάρολο και την Καμίλα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

READ more