Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Κάρολο στην Κρήτη και το δώρο που του πρόσφερε! [pics]

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Κάρολο στην Κρήτη και το δώρο που του πρόσφερε! [pics] | tlife.gr

Μετά την συνάντηση στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ταξίδεψε στην Κρήτη και συνάντησε εκ νέου τον Πρίγκιπα Κάρολο που βρέθηκε εκεί με την Καμίλα. Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco και Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί και είχε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πρίγκιπα Κάρολο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν και οι δύο στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Βρετανική Σχολή Αθηνών και η κύρια Βαρδινογιάννη, που συνδέεται με φιλική σχέση με τον Πρίγκιπα Κάρολο, του προσέφερε το βιβλίο της με τίτλο «Προσεγγίζοντας τη γυναικεία ταυτότητα: Αναζητήσεις στη Μινωική Κοινωνία», το οποίο είναι αποτέλεσμα της διατριβής της στην αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Sheffield.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η κυρία Βαρδινογιάννη είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον Πρίγκιπα Κάρολο για το αίτημα ένταξης της Κνωσού στην λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και του Ερωτόκριτου στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

READ more