Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Το αντίο της στον Sean Connery – Η συνάντηση και το “κοινό τους σημείο” (pic)

Το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ηθοποιός, με τεράστια καριέρα στον κινηματογράφο. Ο Sean Connery πέθανε σε ηλικία 90 ετών και σκόρπισε θλίψη σε όλο τον πλανήτη. Τον πιο διάσημο James Bond, θέλησε να αποχαιρετήσει και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram. Η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Sean Connery από τη συνάντησή τους το 2001, όταν ο διάσημος ηθοποιός είχε επισκεφτεί την Ελλάδα. 

“Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

“Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο” μου είπε.
“Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;” του απάντησα με έκπληξη.
“Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα” μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” έγραψε χαρακτηριστικά η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Read More

And More