Μαριάντα Πιερίδη: Αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση! Φωτογραφίες

Σε γνωσττή γυναικολογική κλινική βρίσκεται από χθες η Μαριάντα Πιερίδη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια προγραμματισμένη γυναικολογική επέμβαση, όλα πήγαν καλά και αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η Μαριάντα είχε από παλιά ευαισθησία στα γυναικολογικά της και μάλιστα είχε συγκλονίσει όταν είχε εξομολογηθεί το πρόβλημά της όταν έμεινε έγκυος στο γιο της! Κάτι που δεν περίμενε και την γέμισε ανείπωτη χαρά και ευτυχία!

Η Μαριάντα είχε δηλώσει στο περιοδικό ΕΓΩ το 2013 για το πως έμαθε ότι έμεινε έγκυος ενώ οι γιατροί της είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί: “Το έμαθα τυχαία ότι είμαι έγκυος. Πήγα στο γιατρό μου εξαιτίας ενός γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζα και καθιστούσε αδύνατη οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης. Στην τρίτη επίσκεψη πληροφορήθηκα ότι κυοφορούσα το μωρό. Αρχικά σοκαρίστηκα.Χάρηκα πάρα πολύ, όμως ο γιατρός μου τόνισε ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες να μείνει στη ζωή. Λόγω της φύσης του προβλήματός μου, ήταν αδύνατον να μείνω έγκυος και σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα κατάφερνα να κρατήσω το μωρό. Οι πιθανότητες να επιβιώσει το έμβρυο ήταν μόλις 30%. Παρ’ όλ’ αυτά, στο τέλος του τέταρτου μήνα μας ανακοίνωσε ότι μπορούμε πλέον να χαρούμε γιατί το μωράκι μας είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μεγαλώνει φυσιολογικά, δεν του λείπει τίποτα και όλα προχωρούν κανονικά, όπως σε μία οποιαδήποτε εγκυμοσύνη”.

Η Μαριάντα έκανε την επέμβαση χθες το μεσημέρι και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας αυτή τη φωτογρφία λέγοντας πως όλα πήγαν καλά!

“Παει κ αυτο… Τέλος καλο ολα καλά.. Let’s move on with our life now! ” έγραψε η Μαριάντα κάτω από τη φωτογραφία!


Το TLIFE, της εύχεται περαστικά!

Read More

And More