Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Από τον παραμυθένιο γάμο, στη σοβαρή κρίση και στο βελούδινο διαζύγιο

Αυλαία έπεσε στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση μετά από εννιά χρόνια κοινής πορείας, επτά εκ των οποίων υπήρξαν παντρεμένοι.

Το ζευγάρι, μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του τους προηγούμενους μήνες, φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα γκρίζα σύννεφα και να αφήσει πίσω του όσα τους απομάκρυναν, κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η αποκάλυψη για τον οριστικό χωρισμό τους έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 1/2 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», με τον Νίκο Γεωργιάδη να αναφέρει ότι πρόκειται για ένα βελούδινο διαζύγιο.

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του HELLO! απαθανάτισε τη Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε πολυκατάστημα, γεγονός που αποδεικνύει το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, το πρώην ζευγάρι μένει ακόμα κάτω από την ίδια στέγη, και σκοπεύει να προχωρήσει σε ένα νέο κοινό επαγγελματικό βήμα.

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

 

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά την αποκάλυψη για την εξέλιξη στον γάμο με τον γνωστό σεφ, δε θέλησε να δώσει συνέχεια.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα για αυτό, δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσουμε τώρα στο δρόμο. Θα σου πω μόνο ότι είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Από τον παραμυθένιο γάμο, στο βελούδινο διαζύγιο

Η πρώτη ρήξη στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση επήλθε τον περασμένο Αύγουστο, όταν η τραγουδίστρια είχε πληροφορηθεί κάτι στον αέρα που την έκανε να λυγίσει.

Τότε ακόμα, κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Μαριάντας Πιερίδη.

Λίγο καιρό μετά, άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελαν την κρίση αυτή να οφείλεται στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο, που δεν τους άφηναν να περάσουν χρόνο μαζί.

Η αλήθεια όμως ήταν αρκετά διαφορετική. Στις 20/9 η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σε μια από καρδιάς εξομολόγηση αποκάλυψε, πως τη μέρα που είχε δακρύσει στην εκπομπή, είχε λάβει κάποια μηνύματα για τον σύζυγό της που την έκαναν να «χάσει τη γη» κάτω από τα πόδια της.

Στιγμιότυπο από τον γάμο του πρώην ζευγαριού

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε….Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού…. είχε αποκαλύψει τότε, μεταξύ άλλων, η Μαριάντα Πιερίδη με τη συναισθηματική της φόρτιση να είναι εμφανής. (διάβασε εδώ όλα όσα είχε πει τότε η τραγουδίστρια)

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά, το δημοσιεύματα ήθελαν το πρώην ζευγάρι να έχει αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και να αφήσει πίσω του τις γκρίζες ημέρες.

Μάλιστα, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της στον Alpha είχε αποκαλύψει ότι τους είχε δει μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

«Πριν από 20 μέρες ήμουν στο Κολωνάκι. Πέρασα από την Βουκουρεστίου και πετυχαίνω την Μαριάντα και τον Δημήτρη α λα μπρατσέτα. Τους κοιτάω, με κοιτάνε, αγκαλιές, φιλιά. Ήταν μαζί. Μαζί και αγαπημένοι. Το βράδυ της στέλνω ένα μήνυμα “Μαριάντα μου όλα καλά; Να πω αυτό που είδα στην εκπομπή;” Και μου λέει “όχι ακόμα, αλλά σε ευχαριστώ που ρωτάς, το εκτιμώ”. Πριν έναν μήνα αυτό. Για να έχουν κυκλοφορήσει πια επίσημα οι πληροφορίες, αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία και είναι μαζί τα παιδιά» είχε πει τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μαριάντα Πιερίδη είχε ερωτηθεί για την κοινή έξοδο με τον Δημήτρη Κατριβέση και είχε απαντήσει: «Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πέτυχε σε μια στιγμή που ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Ήταν μια πολύ ωραία και ευχάριστη συνάντηση. Αλαμπρατσέτα δεν ήμασταν με τον σύζυγο αλλά οκ. Όλα καλά. Τι σημασία έχει αν είμαστε μαζί ή όχι. Αγαπημένοι ήμασταν και πριν, εγώ δε κρατάω κακίες με κανέναν, νυν ή πρώην»

Ο Δημήτρης Κατριβέσης από τη δική του πλευρά, λίγες ημέρες μετά είχε επιβεβαιώσει την επανασύνδεση αυτή αφού σε δηλώσεις του είχε πει, «Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπάρα μας. Η Μαριάντα είναι επαγγελματίας, τι συμβουλή να της δώσω εγώ; Νομίζω στην παρουσίαση ήταν σαν να το έκανε από πάντα, έτσι την ένιωσα εγώ».

Στην αρχή της νέας χρονιάς όμως, η Μαριάντα Πιερίδη είχε αποκαλύψει ότι το 2023 της έφερε πίκρες στα προσωπικά της, κάτι που θα ήθελε να λείπει από το 2024. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης φαίνεται πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στον γάμο τους και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, κρατώντας όμως μόνο θετικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Μάλιστα, το TLIFE είχε βρεθεί στον εναλλακτικό γάμο του ζευγαριού, το 2017 στο Λόφο Φιλοπάππου. Δες φωτογραφίες!

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: To album του γάμου τους!

Φωτογραφίες: NDP, Πέτρος Χόντος

Read More

And More