Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι, που μετρά εννέα χρόνια κοινής ζωής πέρασε μια σοβαρή κρίση στον γάμο του. Η Μαριάντα Πιερίδη μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, Super Κατερίνα, είχε παραδεχτεί πως τα πράγματα στον γάμο της δεν είναι και τόσο καλά, δίνοντας και κάποιες λεπτομέρειες.

Έκτοτε, το ζευγάρι πέρασε ένα διάστημα χωριστά, καθώς ο Δημήτρης Κατριβέσης χρειάστηκε να βρεθεί στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αυτή η απόσταση φαίνεται πως έκανε καλό και στους δυο, αφού πήραν τον χρόνο τους για να σκεφτούν πιο ψύχραιμα κάποια πράγματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού”,  ο Δημήτρης Κατριβέσης επέστρεψε στην Ελλάδα προχθές και μένει μαζί με τη Μαριάντα Πιερίδη στο σπίτι τους. Όπως αναφέρθηκε, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δείχνουν πλέον πιο πρόθυμοι να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στον γάμο τους αφού και από τις δυο πλευρές υπάρχει πολλή αγάπη.

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του» είχε εξομολογηθεί τότε η Μαριάντα Πιερίδη. (δες εδώ όλα όσα είχε πει)

Read More

And More