Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Επέτειος γάμου στην Ισπανία! [pic]

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Επέτειος γάμου στην Ισπανία! [pic] | tlife.gr

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2017 και σε λίγες πρόκειται να γιορτάσει την πρώτη επέτειο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και η ζωή τους είναι γεμάτη ταξίδια και όμορφες εμπειρίες.

Πριν λίγες μέρες, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, μαζί με τον γιο της τραγουδίστριας, Νικόλα, επέστρεψαν από ένα μαγικό ταξίδι στο Μεξικό, όπου είχαν πάει οικογενειακώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της. Σε λίγες ημέρες, όμως, το ζευγάρι θα ξαναμαζέψει βαλίτσες, αυτή την φορά με προορισμό την Ισπανία! Σύμφωνα με το ένθετο Secret, ο διάσημος σεφ – που διαπρέπει σε όλο τον κόσμο – θα βρεθεί στην Μαδρίτη, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, ενώ θα συμμετάσχει και στο δημοφιλές στην παγκόσμια γαστρονομική κοινότητα συνέδριο «Madrid Fusion».

Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι εμπλουτισμένο με γευσιγνωσία, σεμινάρια και μαγειρικές επιδείξεις, όπου οι εξελίξεις και οι τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως θα πρωταγωνιστούν. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ζήσει νέες εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα γιορτάσει και την πρώτη επέτειο του γάμου του, καθώς η Μαριάντα και ο Δημήτρης παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου!

https://www.instagram.com/p/Bd0lRkYAT2P/?taken-by=mariadapieridi

READ more