Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κατριβέση στο Παρίσι! [pics]

Η Μαριάντα Πιερίδη τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει τις συνήθειες στη ζωή της και έχει βάλει ως καθημερινό στόχο τη γυμναστική. Η τραγουδίστρια θεωρεί πλέον τη γυμναστική τρόπο ζωής και αυτός είναι και ο λόγος που είτε βρίσκεται σπίτι της είτε σε κάποιο γυμναστήριο δεν παραμελεί στιγμή τη σιλουέτα της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τα εντυπωσιακά ακροβατικά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πέρα από τη διατροφή η Μαριάντα αγαπά πολύ και τα ταξίδια. Αυτές τις μέρες η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στο μαγικό Παρίσι μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Δημήτρη Κατριβέση. Η Μαριάντα έχει θέσει ως μοναδική προτεραιότητα της ζωής της τον περίπου 5 ετών γιο της Νικόλα και ο Δημήτρης από την πλευρά του, του συμπεριφέρεται ως δεύτερος πατέρας. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η τραγουδίστρια έχει ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς μαζί με τον γιο της και τον άντρα της ζωής της.

Η Μαριάντα, δεδομένου ότι αγαπάει πολύ το Instagram, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό διάφορα στιγμιότυπα από την Πόλη του Φωτός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Read More

And More