Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους – Δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο

Μια σοβαρή κρίση πέρασαν πριν λίγους μήνες στον γάμο τους η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, κάτι που εν τέλει έφερε το οριστικό τέλος της σχέσης τους μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real Life, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ τον περασμένο Νοέμβριο είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, δυστυχώς όμως αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε. Οι δυο τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ήταν μονόδρομος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου. Αν και μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας είδαν πως το γυαλί δεν ξανακολλάει.

«Αν και έκαναν μια τελευταία προσπάθεια, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια» λένε πηγές από το περιβάλλον τους.

Ο χωρισμός έγινε σε κλίμα συναίνεσης, ενώ ενδεικτικό των καλών σχέσεων του πρώην ζευγαριού είναι το γεγονός, ότι παρά το τέλος της προσωπικής σχέσης τους, ετοιμάζονται σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Read More

And More