Μαριάντα Πιερίδη - Δημήτρης Kατριβέσης: Υποδέχτηκαν τους φίλους τους σε έναν υπέροχο κήπο [pics]

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Kατριβέσης: Υποδέχτηκαν τους φίλους τους σε έναν υπέροχο κήπο [pics] | tlife.gr

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο καταξιωμένος σεφ και η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασαν φέτος την πρώτη τους επέτειο γάμου αλλά είναι μαζί πολλά χρόνια. Αυτό που τους έχει ενώσει είναι οι κοινές αγάπες τις οποίες μοιράζονται και απολαμβάνουν μαζί. Ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα και είναι πλέον αχώριστοι.

Ο Δημήτρης είναι πια δεύτερος μπαμπάς για τον γιο της, Νικόλα και όλοι μαζί είναι μια όμορφη οικογένεια. Σαν μια οικογενειακή στιγμή έζησαν και το νέο επιχειρηματικό βήμα του γνωστού σεφ. Το ζευγάρι υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της πόλης και γεύτηκαν γαστρονομικές δημιουργίες. Η μαγειρική άλλωστε είναι η «κόλλα» που ενώνει το ζευγάρι!

Το καινούργιο project του Δημήτρη Κατριβεση βρίσκεται μέσα στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας, απέναντι ακριβώς από την πλαϊνή είσοδο της αμερικανικής πρεσβείας. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαριάντα. Ανάμεσα στους φίλους που στήριξαν το νέο τους βήμα ήταν και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

READ more