Μαριάντα Πιερίδη: Δοκιμάζει υπέροχα φαγητά στην Ισπανία! [pics,vid]

Άλλη μια απόδραση έκανε η Μαριάντα Πιερίδη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση! Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και συνέχεια βρίσκει ευκαρίες να επισκέπτεται νέους προορισμούς, με αφορμή τις επαγγεκματικές υποχρεώσεις του καταξιωμένου σεφ. Αυτή την φορά, η Μαριάντα και ο Δημήτρης βρίσκονται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη!

Αφορμή για το αυτό το ταξίδι του ζευγαριού είναι η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κατριβέση, ενώ ο καταξιωμένος σεφ θα συμμετάσχει και στο δημοφιλές στην παγκόσμια γαστρονομική κοινότητα συνέδριο «Madrid Fusion». Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι εμπλουτισμένο με γευσιγνωσία, σεμινάρια και μαγειρικές επιδείξεις, όπου οι εξελίξεις και οι τάσεις που επικρατούν παγκοσμίως θα πρωταγωνιστούν.

Η Μαριάντα Πιερίδη περνά μοναδικές στιγμές στην Μαδρίτη, κάνοντας βόλτες στους πλακόστρωτους δρόμους της Ισπανίας και δοκιμάζοντας νέα και γευστικά πιάτα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ιδιαίτερα φαγητά που δοκιμάζει, κάνοντάς μας να ζηλεύουμε!

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BePrpiSgnfP/?taken-by=mariadapieridi

https://www.instagram.com/p/BeLVCZmgVcd/?taken-by=mariadapieridi

Read More

And More