Μαριάντα Πιερίδη: «Για να δω τον άντρα μου στην κουζίνα, έπρεπε να μας βρει πανδημία»

Τα ζευγάρια «δοκιμάζονται» στον καιρό το κορονοϊού. Βλέπεις το «μένουμε σπίτι» αναγκάζει όλο τον κόσμο να αλλάξει την καθημερινότητά του. έτσι, συμβαίνει και στην  περίπτωση της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση. Το ζευγάρι μένει στο σπίτι σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και το απολαμβάνει.

Με χιούμορ, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια «τρολάρει» τον σύζυγό της και γνωστό σεφ αναφέροντας πως έπρεπε να τους βρει η πανδημία για να μπει εκείνος στην κουζίνα του σπιτιού τους.

«Αχ τι να σας πρώτο πω!!!! Έρχονται δάκρυα στα μάτια μου, στη σκέψη ότι για να δω τον άντρα μου στην κουζίνα, έπρεπε να μας βρει η πανδημία! Ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που τον βλέπω ήρεμο, με καθαρό μυαλό και χαμόγελο να στέκεται μπροστά στην κουζίνα του σπιτιού…. παστίτσιο αλλά και σοκολατόπιτα για σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Υπερπαραγωγή λέω εγώ, ευκολάκι λέει εκείνος… Για να είμαι ακριβής είπε κάτι για φαγητό προσωπικού. Τι κι αν η κουζίνα έχει το χειρότερο χρώμα που θα μπορούσε να έχει μια κουζίνα (σαν να σε διώχνει μακριά της), τις μέρες του «μένουμε μέσα» το προσπερνάμε κι αυτό. Προσωπικά περνάω καλύτερα από ποτέ και απολαμβάνω κάθε λεπτό…».

Read More

And More