Μαριάντα Πιερίδη: Η τούρτα έκπληξη από τον σύντροφό της και οι όμορφες στιγμές με τον γιο της στα γενέθλιά της!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Μαριάντα Πιερίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στη Μύκονο όπου ζει ένα καλοκαίρι γεμάτο live εμφανίσεις σε γνωστό club του νησιού και… έρωτα, αφού στο νησί των Ανέμων, εργάζεται ο νέος της σύντροφος Δημήτρης Κατριβέσης.

Ο τελευταίος ήταν που της ευχήθηκε πρώτος φέτος για τα γενέθλιά της. Σεφ καθώς είναι, η ευχή του δεν θα μπορούσε να μην είναι και γευστική. Γι’ αυτό λοιπόν ο Δημήτρης Κατριβέσης της ετοίμασε μια γλυκιά έκπληξη, την οποία η Μαριάντα Πιερίδη φωτογράφισε και μοιράστηκε μέσω Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

First happy birthday of the day!!!!! #sohappy #lingling #mykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις

Το μεγαλύτερο όμως δώρο για τα φετινά της γενέθλια ήταν το πρωινό της ξύπνημα παρέα με τον νούμερο ένα άντρα της ζωής της, τον γιο της Νικόλα. Ο μικρός Νικόλας βρίσκεται κοντά στην μαμά του και της χαρίζει τις πιο πολύτιμες και ανέμελες στιγμές. Μία από αυτές φωτογράφισε η Μαριάντα Πιερίδη το πρωινό των γενεθλίων της.

Και σίγουρα όταν δημοσίευσε την φωτογραφία της με τον Νικόλα στο Instagram έκανε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους να… “λιώσουν”!

Πλένουμε τα δοντάκια μας… κ ετοιμαζόμαστεεεεεε…….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MariadaPieridi (@mariadapieridi) στις


Λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία με τον Νικόλα της, ευχαριστώντας με αυτή τη γλυκιά φωτογραφία τους, όλους εκείνους που της ευχήθηκαν “χρόνια πολλά”.

Read More

And More