Μαριάντα Πιερίδη: Ο πατέρας του παιδιού της μιλά για την κρίση στον γάμο της – «Ήξερα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα»

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε χθες 20/9 η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα“. Βλέποντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η Μαριάντα Πιερίδη λοιπόν, παραδέχτηκε πως πράγματι, ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση περνά μια σοβαρή κρίση. (δες εδώ όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη)

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο της Μαριάντας Πιερίδη και πατέρα του παιδιού της, Νέστορα Φωτιάδη, ο οποίος αποκάλυψε πως γνώριζε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον γάμο της τραγουδίστριας και εξήγησε πως είναι δίπλα της αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Τη Μαριάντα τη ξέρω καλά. Όταν δεις έναν άνθρωπο στεναχωρημένο, τον ψυχανεμίζεσαι, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα. Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δε θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι.

Με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ανθρώπινα και μόνο, όταν θες να πεις μια συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα να συμπαρασταθείς, δε χρειάζεται να το δηλώσεις ότι συμπαραστέκεσαι. Ακόμα και με μια κουβέντα μπορείς να κάνεις τον άλλον να νιώσει καλύτερα» είπε ο Νέστορας Φωτιάδης.

«Ούτως ή άλλως, με τη Μαριάντα έχουμε τον Νικόλα. Μιλάμε κάθε μέρα γιατί το παιδί κοντεύει τα 10 πια. Μπαίνει στην προεφηβεία και κάθε μέρα συζητάμε. Οπότε, η κουβέντα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να σου πουν κάτι, βοηθάει. Χθες τα είπαμε, για το σχολείο, καλά την άκουσα. Καλά είναι. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσει.

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί, και δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό που είναι δικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί αυτό. Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται» κατέληξε.

Read More

And More