Μαριάντα Πιερίδη: Όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της στην Μαδρίτη! [pics,vid]

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2017 και πριν λίγες ημέρες γιόρτασε την πρώτη του επέτειο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ βιώνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και η ζωή τους είναι γεμάτη ταξίδια και όμορφες εμπειρίες.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και η Μαριάντα Πιερίδη, φυσικά, τον ακολουθεί παντού! Αυτές τις ημέρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, με αφορμή το δημοφιλές στην παγκόσμια γαστρονομική κοινότητα συνέδριο «Madrid Fusion». Μάλιστα, η Μαριάντα και ο Δημήτρης έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου, κάτι το οποίο φυσικά γιόρτασαν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι ανέβασε, ανήμερα της επετείου του, ένα κολάζ φωτογραφιών από ένα photo-booth, που βρήκαν σε ένα από τα αμέτρητα εστιατόρια που επισκέφθηκαν, κατά την διάρκεια παραμονής τους στην Μαδρίτη.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BeYerDnBOYC/?taken-by=dimitriskatrivesis

https://www.instagram.com/p/BeYWQNagepq/?taken-by=mariadapieridi

 

Read More

And More