Μαριάντα Πιερίδη: Παιχνίδια με τον γιο και τον σύζυγό της στην παιδική χαρά! [pics]

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τώρα πια ζουν love and married μαζί με τον μικρό τους Νικόλα. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση που απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας μαζί με τον γιο της γνωστής τραγουδίστριας. Ο μικρός Νικόλας είναι ο καλύτερος φίλος με τον σύζυγο της διάσημης μαμάς του και τα παιχνίδια τους δεν έχουν τέλος.

Το ζευγάρι που ταξιδεύει πολύ συχνά, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και χαλαρώνει πριν ξεκινήσει η απαιτητική σεζόν του καλοκαιριού. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, οι τρεις τους βρέθηκαν στα νότια προάστια και απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα και πολύ παιχνίδι στην παιδική χαρά.

Με casual εμφάνιση και ένα μεγάλο χαμόγελο, η Μαριάντα χάρηκε πολύ με τα παιχνίδια των αγοριών της και την καλή χημεία που έχουν, μιας και ο μικρός Νικόλας είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της. Ο γιος της, που τον Μάρτη έγινε τεσσάρων χρόνων, είναι ο πρωταγωνιστής στο σπίτι και τόσο η Μαριάντα, όσο και ο σύζυγός της του έχουν μεγάλη αδυναμία και δεν του χαλούν χατίρι!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More