Μαριάντα Πιερίδη: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της, Δημήτρη Κατριβέση! Φωτογραφίες

Η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω την καριέρα της στη μουσική και έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Ο γιος της Νικόλας και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης είναι για εκείνη όλη της η ζωή και η απόλυτες προτεραιότητές της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συχνά ακολουθεί τον γοητευτικό σεφ στα γαστρονομικά ταξίδια του και μαζί του ζει τις πιο μοναδικές εμπειρίες της ζωής της.

Γι’ ακόμη μια φορά, η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στην εκδήλωση Taste of Athens. H μεγάλη γαστρονομική γιορτή επέστρεψε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο. Η αθηναϊκή εκδοχή του σημαντικότερου γαστρονομικού φεστιβάλ στον κόσμο που διοργανώνεται σε περισσότερες από 20 μητροπόλεις του πλανήτη, συγκεντρώνει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής και τα μεγαλύτερα food & beverage brands.

Έτσι και ο Δημήτρης Κατριβέσης ήταν εκεί για να δώσει το δικό του λιθαράκι στην γαστρονομική εκδήλωση. Η Μαριάντα δοκίμασε νέες και ιδιαίτερες γεύσεις, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον άντρα της ζωής της αλλά και συναδέρφους του όπως ο Γιάννης Λουκάκος.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More