Μαριάντα Πιερίδη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Δημήτρη Kατριβέση! [pics]

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης παντρεύτηκαν! Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Η τραγουδίστρια, που συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της Νικολας, έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της και στο πλευρό του γνωστού σεφ.

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια.

Στο πλευρό τους είχαν όλα τα αγημένα τους πρόσωπα και τις προετοιμασίες τις ανέλαβε εξ ολοκλήρου η όμορφη νύφη και μοιράστηκε αρκετές φορές στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ήταν άλλωστε μια διαδικασία που απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως είπε και η ίδια στο TLIFE, και έχει φροντίσει κάθε κομμάτι να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της.

Η άφιξη του γαμπρού και της νύφης

“Η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο”, έγραψαν στο προσκλητήριο του γάμου τους θέλοντας να δείξουν στους φίλους τους πόσο σημαντική και χαρούμενη είναι αυτή η μέρα και για τους δύο. Φυσικά μετά την τελετή ακολουθεί γαμήλιο party σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στην Πλάκα.

Κουμπάρα τους είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου.

Το νυφικό μακιγιάζ επιμελήθηκε η Λεάννα Μάρκογλου, ενώ το φόρεμα που επέλεξε η Μαριάντα Πιερίδη για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της είναι εμπνευσμένο από την ίδια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More