Μαριάντα Πιερίδη: Ποζάρει με μαγιό στην παραλία και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Μαριάντα Πιερίδη έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Τήνο, μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, και τον γιο της, Νικόλα. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και γεμίζει τις μπαταρίες της. Μάλιστα, ως λάτρης των social media δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της στο κυκλαδίτικο νησί.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, η Μαριάντα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, όπου έκανε τις βουτιές της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζεται ίδια, αφότου έχει κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, να ποζάρει με αέρα μοντέλου στον φακό φορώντας μόνο το μπικίνι της. “Πρωινή βουτιά… Καλημέρα!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το συνόδευε.

Όπως θα διαπιστώσεις, διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, με κοιλιακούς φέτες, το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και έφηβες γυναίκες. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο, αφού η Μαριάντα γυμνάζεται εντατικά, κάνει yoga και προσέχει πολύ τη διατροφή της.

Read More

And More