Μαριάντα Πιερίδη: Το νέο μέλος της οικογένειάς της και η οργή της για αυτούς που πειράζουν τα ζώα! [pics]

Η Μαριάντα Πιερίδη νιώθει μεγάλη ευλογία και χαρά για την όμορφη οικογένειά της! Η πρώην τραγουδίστρια είναι full in love με τον σύζυγό της Δημήτρη Κατριβέση, ενώ ο γιος της Νικόλας είναι για εκείνη όλη της η ζωή. Η ίδια αποτελεί μια πολύ ευαισθητοποιημένη γυναίκα και τρέφει μια τεράστια αγάπη προς τα ζώα. Γι’ αυτό τον λόγο, εδώ και μερικές μέρες έχει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της, ένα πανέμορφο σκυλάκι, την Κίρα!

Διάβασε το σημαντικό μήνυμα που έστειλε μέσα από τα social media:

“Η Κίρα. Το καινούριο μέλος της οικογένειάς μας! Η Κίρα, οπως την ονόμασε ο Νικόλας μας, βρέθηκε πεταμένη, μαζί με τα 6 αδερφάκια της απο τον Πρόεδρο της Επιτροπής του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αιγιαλείας στην Πελοπόννησο, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο! Μόλις είδαμε την φωτογραφία της στα social, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίσαμε να την υιοθετήσουμε! Τα κουτάβια ήταν σε άθλια κατάσταση, αλλά με την φροντίδα αυτών των υπέροχων ανθρώπων είναι και τα 7 υγιέστατα! Χρειάζονται ομως άμεσα σπίτι‼️ Να είστε όλοι γεμάτοι υγεία και αγάπη! Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας!

Αντίθετα εύχομαι τα χειρότερα να συμβούν στη ζωή αυτού του ασυνείδητου που τα πέταξε, οπως και σε κάθε ασυνείδητο δίποδο! Όταν καποιος είναι ικανός να κάνει κακό σε ένα ζωάκι, σύντομα θα το κάνει κ σε άνθρωπο! Το νου σας λοιπόν εσεις που ξέρετε τέτοιους ή ακόμα χειρότερα ζείτε μαζί με ένα τέτοιο δίποδο!” έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram, μη μπορώντας να κρύψει την οργή της…

Read More

And More