Μαριάντα Πιερίδη: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της! Φωτογραφίες

Αχώριστοι έχουν γίνει η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης. Το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ολοένα και περισσότερες. Πρόσφατα, οι δυο τους εξομολογήθηκαν στην Tatiana Live τον έρωτά τους και λίγες μέρες αργότερα τους είδαμε να δίνουν μια μαγειρική μονομαχία! Σε αυτή φυσικά νίκησε ο γνωστός σεφ, αλλά και η τραγουδίστρια τα πήγε καλά αφού στο πλευρό του έχει μάθει πολλά.

Ο Δημήτρης την ενέπνευσε να δημιουργήσει και το δικό της σχετικό site και φυσικά την έχει κάνει να αγαπήσει ακόμα περισσότερο την μαγειρική. Το βράδυ της Δευτέρας οι δυο τους έδωσαν το παρών σε μία παρουσίαση βιβλίου.

Τίμησαν με την παρουσία τους τη Ντίνα Νικολάου στην εκδήλωση για το νέο της βιβλίο με τίτλο “Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο συγγραφέας και σεφ Ηλίας Μαμαλάκης και οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Νικολοπούλου και Θάλεια Τσιχλάκη.

Read More

And More