Μαριάντα Πιερίδη: Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Μεξικό! [pics,vid]

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης λατρεύουν τα ταξίδια και όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο θα οργανώσουν μία νέα απόδραση! Αυτή την φορά το ζευγάρι μάζεψε βαλίτσες και ταξίδεψε ως το Μεξικό για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ – λίγο πριν κλείσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους – συνεχίζουν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή μαζί και είναι πραγματικά αχώριστοι.

Έτσι, πήραν τον μικρό Νικόλα και απέδρασαν ως την Νότια Αμερική, με σκοπό να ζήσουν μαγευτικές στιγμές! Μπορεί στην Ελλάδα να έχει τσουχτερό κρύο, αλλά η Μαριάντα και η οικογένειά της απόλαυσαν τα Χριστούγεννα δίπλα στην θάλασσα, με πολλές βουτιές. Μάλιστα, ο Δημήτρης δεν δίστασε και να ψαρέψει ένα τεράστιο ψάρι, το οποίο φαίνεται πως αργότερα θα μαγείρευε!

Οι δυο τους ξέρουν από καλό φαγητό και απολαμβάνουν ξεχωριστές λιχουδιές στο Μεξικό. Άλλωστε, αυτά τα δύο κοινά ενδιαφέροντα – ταξίδια και φαγητό – είναι μερικοί από τους λόγους που έκανε το ζευγάρι να ταιριάξει τόσο πολύ εξαρχής και να ερωτευτεί παράφορα!

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν σταματούν να μοιράζονται όμορφες στιγμές, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από την παραλία στην οποία περνάνε όλη τους την ημέρα.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

https://www.instagram.com/p/BdF2T9hg4Mk/?taken-by=mariadapieridi

https://www.instagram.com/p/BdI1iudApsT/?taken-by=mariadapieridi

https://www.instagram.com/p/BdLncQOgKR5/?taken-by=mariadapieridi

Read More

And More