Επέστρεψε σήμερα

Μαριάνθη Κάσδαγλη – Survivor: Αποκαλύπτει το περιεχόμενο του σάκου που έχουν μαζί τους οι παίκτες

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και μόλις σήμερα επέστρεψε στη χώρα μας. Η νεαρή κοπέλα που το τελευταίο διάστημα είχε έρθει σε ρήξη με την ομάδα της, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνοντας τον δικό της απολογισμό από την εμπειρία της στο παιχνίδι και αποκάλυψε τι περιέχει ο σάκος που βλέπουμε να έχουν πάντα μαζί τους οι παίκτες.

“Ήθελα και με ενδιέφερε μονάχα να αγωνίζομαι στους στίβους μάχης και να νικάμε καθώς και η επιβίωση με την ομάδα μου στο νησί.
Για εμένα αυτό ήταν η εμπειρία. Δεν αποσκοπούσα στη δημοσιότητα και να πετύχω κάτι, διότι νιώθω αρκετά πετυχημένη στην έξω ζωή μου.

Μέσα μου αρνιόμουν και με τα δύσκολα βιώματα που έχω σαν άνθρωπος να επιτρέψω στον εαυτό μου να ακολουθήσει και να υποταχθεί σε αρχηγούς ή ηγέτες.
Ήξερα…ήξερα ότι αυτό θα με βγάζει στο -ντάκο- κάθε φορά, όπως και γινόταν για λόγους άτοπους και άστοχους.
Όμως, δεν ήθελα να ακολουθήσω κάποιον ή να παριστάνω δήθεν φιλίες και συμπάθειες, έτσι ώστε να παρατείνω την παραμονή μου στο παιχνίδι, να χάσω τον εαυτό μου και να αλλοιωθούν στοιχεία του χαρακτήρα μου.

Κάθε μου κίνηση την σκεφτόμουν καλά, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να προστατέψω και να μην βλάψω, έμμεσα, δυο πράγματα, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που κάνω, που είναι ένας δύσκολος χώρος.

Χαίρομαι για την απόφαση που πήρα να συμμετάσχω στο παιχνίδι, ήταν με διαφορά η πιο όμορφη εμπειρία ζωής, ένα ακόμα σχολείο για εμένα!!! Μακάρι να είχα ένα μαγικό κουμπί και με ένα πάτημά του, να μπορούσα να επιστρέψω στο νησί!  Θα κρατήσω μονάχα τις όμορφες εμπειρίες και ας νικήσει ο καλύτερος. Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλη αυτή τη στήριξη και τα μηνύματά σας, με κάνετε να νιώθω μοναδική! Εύχομαι να είστε πάντα όλοι καλά!” έγραψε η Μαριάνθη. 

Μάλιστα η νεαρή κοπέλα έκανε και ένα Instastory στο οποίο έδειχνε τι περιέχει ο σάκος που έχουν πάντα μαζί τους οι παίκτες.

Read More

And More