Μαριάνθη Κάσδαγλη: Από τον Άγιο Δομίνικο, υποπλοίαρχος σε ακτοπλοϊκή γραμμή

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor. Η νέα της καθημερινότητα ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έκανε ένα μικρό διάλειμμα και από τη θάλασσα της Αδριατικής βρέθηκε στην Καραϊβική, ωστόσο, η προσγειωμένη Υποπλοίαρχος τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε στην εργασία της!

Η δημοσιότητα μέσα από ένα τέτοιο αναγνωρισμένο τηλεπαιχνίδι δεν της άλλαξε γνώμη και η πανέμορφη Υποπλοίαρχος, αφότου έκανε τις διακοπές της, έπιασε ξανά πηδάλιο πλοίου.

Ο Γιώργος Σολάρης και το Cyclades24.gr την εντόπισε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της Golden Star Feeries, ‘’Super Ferry 2’’ στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο και επιστροφή.

Όσο περνούν τα χρόνια, η ναυτιλία αποκτά όλο και περισσότερο «άρωμα γυναίκας» και αφήνει πλέον το δυναμικό της αποτύπωμα στον απαιτητικό χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. Σημειώνεται πως δίπλα της έχει ένα αρκετά έμπειρο καπετάνιο, Συριανό και καλό παιδί της Ακτοπλοΐας, τον Ηλία Βερβενιώτη.

Read More

And More