Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Είχανε δίκιο, απλά το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor.

Ωστόσο, η νέα της καθημερινότητα ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που εργάζεται ως Υποπλοίαρχος, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Σήμερα μάλιστα, Τετάρτη 9/11 είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εκείνη γιατί κατάφερε να κάνει πραγματικότητά ένα από τα όνειρά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor επέλεξε να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να κυνηγήσει τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από το να φτάσει στην κορυφή της βαθμίδας των Πλοιάρχων και τα κατάφερε.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη πήρε το δίπλωμα του “καπετάνιου” και θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους ακόλουθούς της γράφοντας: «Φτάσε όπου δεν μπορείς. Ούτε στα όνειρα σου…έλεγαν. Είχανε δίκιο…απλά το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!
Δεν θα σας πω δείτε τι κατάφερα, ούτε τι τεράστιες θυσίες υπάρχουν από πίσω. Θα σας πω όμως, μην ακούτε κανέναν, γιατί και μπορείτε και θα το καταφέρετε!!! Χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας, την επίτευξη των στόχων μου!! Ευχαριστώ, αυτούς που με στήριξαν και αυτούς που στον δρόμο μου, έκαναν το έργο μου πιο δύσκολο».

Read More

And More