Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η πρώην παίκτρια του Survivor νοσεί από κορονοϊό – Τι δηλώνει στο TLIFE

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη αποκάλυψε ότι νοσεί από κορονοϊό και διανύει την τρίτη μέρα της καραντίνας της.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της με την ίδια να δηλώνει: “Ένιωσα μια αδιαθεσία τις προηγούμενες ημέρες και αποφάσισα αμέσως, πριν καν βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού μου τεστ να απομονωθώ προκειμένου να μη βάλω κανέναν από τον περίγυρο και τη δουλειά μου σε κίνδυνο. Βγήκαν και τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ τα οποία ήταν θετικά και παραμένω μόνη μου σε καραντίνα μέχρι να αναρρώσω.

Έχω κάποια – ήπια μέχρι στιγμής – συμπτώματα και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό είναι να προσέχουμε όλοι όσο μπορούμε. Σίγουρα δεν κόλλησα μέσα στο πλοίο, μάλλον κόλλησα σε κάποια από τις επαφές που είχα εκτός δουλειάς με πρώην συμπαίκτες μου στον τελικό του Survivor γιατί κάποιοι από αυτούς όπως είδαμε βρέθηκαν θετικοί τις προηγούμενες ημέρες, οπότε ίσως να κόλλησα από εκεί. Για την ώρα βρίσκομαι απομονωμένη μέχρι να μπορέσω να αναρρώσω πλήρως”.

Read More

And More