Μαριάνθη Κάσδαγλη: Ρίχνει τα “βέλη” της στον Γιώργο Κόρομι – “Δεν του άρεσε, ήθελε να είναι ο μοναδικός”

Για την εμπειρία της από το Survivor μίλησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στο περιοδικό “7 Μέρες Tv” και την δημοσιογράφο Νιόβη Κσραπιπέρη αποκαλύπτοντας μάλιστα και ποιοι από τους συμπαίκτες της ήταν αυτοί που τελικά “κινούσαν τα νήματα”. Στο στόχαστρό της δε, μπήκε και ο Γιώργος Κόρομι με τον οποίο την είχαμε δει κάποια στιγμή να έρχεται σε ρήξη.

Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμια φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το sjow του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.

Υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους;

Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ήλια. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα.

Read More

And More