Μarie Chantal – Παύλος: Η εφιαλτική νύχτα όταν κινδύνευσε η ζωή του γιου τους! Τι συνέβη;

Μια πραγματικά εφιαλτική νύχτα πέρασαν πριν δυο ημέρες τα μέλη της οικογένειας του Παύλου και της Marie Chantal! Ο Οδυσσέας, ο μικρότερος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έπαθε αλλεργία μετά από δείπνο με σούσι, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βήχει να μην μπορεί να αναπνεύσει και να αρχίζει να νιώθει πως πρήζεται ο λαιμός του, αλλά και ο ίδιος ολόκληρος!

Η Marie Chantal παρά την εμπειρία της στα παιδιά αλλά και τις γνώσεις της στο θέμα της αναφυλλαξίας, δεν αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τι συμβαίνει στο αγόρι. Ευτυχώς ο Οδυσσέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου γρήγορα του χορηγήθηκαν τα απαραίτητα φάρμακα. Τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο μικρός κυριολεκτικά σώθηκε την τελευταία στιγμή αφού προφανώς είναι αλλεργικός σε κάτι που περιείχε το σούσι που έφαγε!

Όπως έγραψε η μητέρα του Οδυσσέα, ο γιος της ,μετά το φαγητό, άρχισε να νιώθει ένα έντονο πόνο στο στομάχι να βήχει χωρίς να μπορεί να σταματήσει και να νιώθει πως ο λαιμός του έχει πρηστεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει!

Η Marie Chantal, ανακουφισμένη μετά το μεγάλο σοκ, έγραψε στο blog της την δυσάρεστη εμπειρία της αλλά και πως οι γονείς θα καταλάβουν τα συμπτώματα, όταν το παιδί της παρουσιάσει σοβαρή αλλεργία. “Κάτι τρομακτικό συνέβη προχθές τη νύχτα έγραψε η Marie Chantal και θέλω το μοιραστώ μαζί σας”

Read More

And More