Marie Chantal – Παύλος: Το χλιδάτο ταξίδι τους με το Orient Express!

Στο μυθικό τρένο, Orient Express επιβιβάστηκαν χθες από την Γαλλία η Marie Chantal και ο σύζυγός της Παύλος. Μαζί τους στην “Ταχεία της Ανατολής” όπως είναι γνωστό το πρώτο διηπειρωτικό τρένο της Ευρώπης, ήταν η 19χρονη κόρη τους Ολυμπία, η αδερφή της Marie Chantal, Alexandra με τον αραββωνιαστικό της και την 16χρονη κόρη της αλλά και οι γονείς της Marie Chantal.


To νέο Orient Express.


Ένα απο τα πολυτελή σαλόνια του τρένου.

Άλλωστε η αφορμή για το ταξίδι με το πολυτελές τρένο ήταν η “χρυσή επέτειος” των γονιών της Marie Chantal, Robert Warren Miller και Chantal Pesantes. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θέλησε να γιορτάσει τα 50 χρόνια του γάμου του με την σύζυγό του έχοντας κοντά του τις δύο τουλάχιστον από τις τρεις κόρες του και τις οικογένειές τους. Και φυσικά οι κόρες τους γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες απο την βραδιά και τον εορτασμό τους.

Η Alexandra με τον αραββωνιαστικό της στον σταθμό του τρένου.

Ντυμένοι σε στυλ της δεκαετίας 1920 – 1930, όπως άλλωστε αρμόζει στο τρένο, που αν και δεν είναι ίδιο με το πρώτο θρυλικό Orient Express, διατηρεί την ίδια αίγλη, η Marie Chantal, ο Παύλος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, το διασκέδασαν πραγματικά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τους.

H Ολυμπία με την ξαδερφή της Talita.


Το πρώτο Orient Express ξεκίνησε να κάνει την διαδρομή Παρίσι – Κωνσταντινούπολη το 1883. Πλέον έχουν προστεθεί νέες γραμμές σε αυτό, όπως εκείνη που ξεκινά από τo Παρίσι, περνά από την Ελβετία και καταλήγει στην Βενετία. Η Ελβετία ήταν και ο τελικός προρισμός του Robert Warren Miller και της συζύγου του μετά από το ολονύχτιο γλέντι τους στο τρένο.

Στιγμιότυπα από το πολυτελές ταξίδι τους μοιράστηκε και η μητέρα της Marie Chantal.


Το Orient Expressi συνεχίζει να ενώνει την δύση με την ανατολή περνώντας από τις χώρες: Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Τσεχία, Ιταλία, Ουγγαρία και Τουρκία, ενώ ένα εισητήριο για μία από τις μικρές διαδρομές του, όπως Παρίσι – Βενετία κοστίζει περίπου 2048 ευρώ το άτομο.

Η Marie Chantal και η οικογένεια της είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι τους με το πολυτελές τρένο και να πάρουν εκεί το πρωινό τους την ώρα που διέσχιζαν την Ελβετία με κατεύθυνση προς την βόρειο Ιταλία.

Read More

And More