Μαριέλλα Φασούλα: Σοβαρός τραυματισμός για την κόρη του Παναγιώτη Φασούλα (βίντεο)

Σοβαρό τραυματισμό που τρόμαξε όλους είχε η μπακετομπολίστρια Μαριέλλα Φασούλα, κόρη του Παναγιώτη και της Μάσας Φασούλα στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με την Σλοβενία για τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωμπάσκετ γυναικών

Η Μαριέλλα γλίστρησε και “συγκρούστηκε” με την συμπαίκτρια της Αλεξάνδρα Κροσέλι και χτύπησε στον αυχένα της. Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες άμεσα και αποχώρησε από το γήπεδο. Αργότερα της έγινε αξονική τομογραφία όπου ευτυχώς βγήκε καθαρή, όπως ανέφερε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο site της: “Τα νέα ήταν καλά για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, αλλά και σε οφθαλμολογικό έλεγχο”.

Ο μεγάλος μας αθλητής Παναγιώτης Φασούλας έγραψε για την κατάσταση της υγείας της κόρης του

Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία.
Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ταλαντούχα αθλήτρια μεταφέρθηκε με φορείο ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο

Δες το βίντεο

Read More

And More