Μαριέλλα Σαββίδου: Ξεσπάει δημόσια για τα αρνητικά σχόλια στο τρανς μοντέλο του GNTM

Για πρώτη φορά φέτος στο GNTM βλέπουμε και τρανς μοντέλα, τα οποία διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του reality μόδας. Ανάμεσα τους και η Έβελυν, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην audition που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα 26/9.

«Συνειδητοποίησα πρώτη φόρα ότι έχω γεννηθεί σε λάθος σώμα όταν ήμουν έξι χρονών. Καθόμασταν στον καναπέ με την οικογένειά μου και ξαφνικά ο πατέρας μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, πήγα στο δωμάτιο και τυλίχτηκα με την κουνουπιέρα και έλεγα “Θεέ μου κάνε όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα» εξομολογήθηκε το τρανς μοντέλο.

 

Η εξομολόγηση της Έβελυν συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που δεν δίστασαν να ρίξουν χολή και να γράψουν αρνητικά σχόλια για την όμορφη τρανς. Η γνωστή ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου ξέσπασε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να είσαι τρανς, να έχεις καταφέρει κάτι που προϋποθέτει τόλμη και θάρρος, να βγεις δηλαδή μπροστά στις κάμερες και να διεκδικήσεις δημοσίως την πραγματική σου ταυτότητα (λες κι εμείς οι υπόλοιποι, οι “σπουδαίοι και τρανοί” θα αποφασίσουμε αν το δικαιούσαι ή όχι) και να αντιμετωπίζεις στα Social media έναν οχετό από μίσος, βία, κακία και χολή από “σωστούς ενάρετους ανθρώπους” που διάγουν απόλυτα έντιμο βίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

Read More

And More