Μαριέττα Χρουσαλά – Λέοντας Πατίτσας: Ζουν ένα διαρκές καλοκαίρι! Απόλαυσαν τη συναυλία του Sting στο Μαϊάμι [pics]

Ήταν 5 Ιουνίου του 2010 όταν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2006 και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει αχώριστο! Έχοντας δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τρία παιδιά, την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν κάθε λόγο να είναι τρισευτυχισμένοι! Οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και λατρεύουν να περνούν μαζί τους παραγωγικό χρόνο!

Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να παίρνει μαζί του τα παιδιά του στις περισσότερες αποδράσεις του, όμως αυτή τη φορά έκαναν μια εξαίρεση. Δεδομένου ότι τα παιδιά αυτή την περίοδο έχουν σχολείο, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τους γονείς τους στο ταξίδι τους στο μαγευτικό Μαϊάμι. Η αλήθεια είναι ότι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος και έτσι, όποτε οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν βαλίτσες και το επισκέπτονται.

Οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τον καλύτερο τρόπο, αφού δεν σταματούν να κάνουν μπάνιο στις ατέλειωτες παραλίες ζώντας ένα διαρκές καλοκαίρι! Χαλαρές βόλτες, βουτιές, beach volley είναι κάποιες από τις ασχολίες που περιλαμβάνει η καθημερινότητά τους. Ωστόσο, πέρα από το γεγονός ότι λατρεύουν το καλοκαίρι, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ταξίδεψαν στην Φλόριντα γι’ ακόμη ένα λόγο: τη συναυλία του μοναδικού Sting.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ως λάτρης του Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποιες από τις αγαπημένες της στιγμές.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας ζουν μοναδικές στιγμές!

Read More

And More