Μαριέττα Χρουσαλά: Από το Miami και την Νέα Υόρκη στο… Μιλάνο! [pics,vid]

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξιδεύει στον κόσμο και περνάει υπέροχα! Η καλλονή παρουσιάστρια δεν λέει να επιστρέψει στην Ελλάδα και συνεχίζει το tour της σε χώρες του εξωτερικού, στο πλαίσιο προώθησης της νέας συλλογής των σανδαλιών της. Η όμορφη Μαριέττα ταξίδεψε πριν μερικές μέρες στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη αλλά και στο Miami. Η νέα της συλλογή βγήκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Μεγάλου Μήλου και η σχεδιάστρια δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί εκεί και να προωθήσει τα νέα της σανδάλια!

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ευρώπη, η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε για λίγες ημέρες με τον άντρα της Λέοντα Πατίτσα στο σπίτι τους στο Miami, για να απολαύσουν τον ήλιο αλλά και δροσερές βουτιές σε πολυτελείς πισίνες. Ήδη από την Δευτέρα, η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στο Μιλάνο στην Ιταλία στο πλαίσιο έκθεσης, όπου έχει φτιάξει ένα άκρως ελληνικό περίπτερο με σκοπό να διαφημίσει τη νέα της συλλογή.

Η ίδια λατρεύει την μόδα και κάθε χρόνο επισκέπτεται το Μιλάνο για τη συγκεκριμένη έκθεση! Όταν δεν βρίσκεται στο περίπτερό της, η Μαριέττα απολαμβάνει τις βόλτες της στο πανέμορφο Μιλάνο!

Δες στιγμιότυπα:

Read More

And More