Μαριέττα Χρουσαλά: “Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου”

Επιτυχημένη επιχειρηματίας, όμορφη σύζυγος και ευτυχισμένη μαμά. Η Μαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει όλους τους ρόλους στη ζωή της και μιλάει για αυτούς στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και την Μαρία Κολιάτσα. Αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της, μιλά για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Λέοντα πατίτσα και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού!

“Τρώω υγιεινά και έτσι συνέχισα και στην εγκυμοσύνη μου, ενώ δεν εγκατέλειψα τη γυμναστική ούτε εκείνη την περίοδο, όσο επιτρεπόταν φυσικά. Η γυμναστική αποτελεί μέρος της ζωής μου και νομίζω ότι το σώμα έχει μνήμη, γι’ αυτό και επανέρχεται γρηγορότερα στη φυσιολογική κατάσταση”, εκμυστηρεύεται για την άψογη σιλουέτα της λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Αναλυτικά για το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, είπε: “Πολύ νερό, πολλά φρούτα και λαχανικά, μαγειρεμένα σπιτικά φαγητά, κυρίως ψητά, καθώς αποφεύγω τα τηγανητά ή τις πολύ βαριές και πλούσιες σε λιπαρά συνταγές. Το γλυκό δεν μου λείπει, αν και δεν το χορταίνω ποτέ.”

Η Μαριέττα όμως μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. “Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά είναι ευτυχία!”

Υπάρχει μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο; Η ίδια εξηγεί: “Έχω ένα ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά.”

Και συμπληρώνει: “Καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More