Μαριέττα Χρουσαλά: Δεν σταματά τα παιχνίδια και τις μαγειρικές με τα παιδιά της! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά της εδώ και αρκετές εβδομάδες και κάθε ημέρα που περνά, η ευτυχισμένη μανούλα ψάχνει νέους και ευρηματικούς τρόπους να περνά δημιουργικά τον χρόνο μαζί τους! Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη χώρα μας και τη δημόσια υγεία, ωστόσο όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως για να σταματήσει η εξάπλωση του φονικού ιού, πρέπει να παραμείνουμε σπίτι μας.

Η πρώην παρουσιάστρια και σχεδιάστρια, όντας μητέρα τριών παιδιών, τα οποία αυτές τις ημέρες δεν πηγαίνουν σχολείο, καθημερινά βρίσκει δραστηριότητες και παιχνίδια για να περνούν τέλεια! Η Μαριέττα μαζί με τα τρία παιδιά της παίζουν κυνήγι θησαυρού και όλη μέρα ψάχνουν στο σπίτι το κρυμμένο χρυσάφι, που έκρυψε η μαμά τους! Η διάσημη Ελληνίδα είναι μια full time μητέρα και όλη μέρα εφευρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να περνάει η ώρα ευχάριστα… με τρία παιδιά στο σπίτι.

Όμως, η Μαριέττα Χρουσαλά εκτός από μια αφοσιωμένη μητέρα είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα, αφού της αρέσει να μαγειρεύει και να ψήνει ψωμί και κέικ! Καθημερινά, ζυμώνει η ίδια το ψωμί του τραπεζιού, πάντα με τη βοήθεια του Σπύρου και της Μαργκώ.

Read More

And More