Μαριέττα Χρουσαλά: Διακοπές με το σκάφος στην Αντίπαρο! [pics]

Τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει και αυτό το καλοκαίρι η Μαριέττα Χρουσαλά. Η πρώην παρουσιάστρια  που βρέθηκε στην Ελλάδα στις αρχές του Ιούνη για τη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνου στη Μύκονο δεν σταματά τις βόλτες με το σκάφος και τις βουτιές στα γαλανά νερά.

Μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά της, Η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέφτηκε το νησί των ανέμων, το Ναύπλιο, την Τζια, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και φυσικά την όμορφη Σαντορίνη με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Έπειτα όλοι μαζί επέστρεψαν στην Αθήνα και τώρα σειρά έχει και πάλι το Αιγαίο και η όμορφη Αντίπαρος.

Η Μαριέττα, μάλιστα, μαζί με τις φίλες της έκανε τις βόλτες με το σκάφος στις παραλίες της Aντιπάρου που δεν είναι προσβάσιμες παρά μόνο με καραβάκι και ανέβασε φωτογραφίες στα social media.

H ίδια προσπάθησε να κάνει και yoga εν πλω, αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία, όπως θα δεις και εσύ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μαζί με τις φίλες της απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις στα social media με το καλλίγραμμο κορμί της. Βλέπεις, ως μοντέλο, η όμορφη Μαριέττα, μετά από τρεις εγκυμοσύνες διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της και είναι στα καλύτερά της!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More