Μαριέττα Χρουσαλά: Εξόρμηση στο μαγικό Παρίσι για το fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη! [pics]

Στο μαγικό Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες δύο ημέρες, η Μαριέττα Χρουσαλά. Η όμορφη Ελληνίδα δεν γινόταν να λείψει από το εντυπωσιακό fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη, το βράδυ της Τρίτης. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας παρουσίασε τη νέα της συλλογή, με θέμα «Cirque des Couleurs» για την περίοδο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019-2020 στην εβδομάδα μόδας στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά τρέφει τεράστια αγάπη στην μόδα και ως γνωστό η ίδια έχει τη δική της συλλογή με υποδήματα. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την άκρως εντυπωσιακή βραδιά μόδας στην Πόλη του Φωτός. Άλλωστε, η Μαριέττα διατηρεί στενή φιλία με την Σήλια Κριθαριώτη και αποτελεί μία από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες μόδας. Σε κάθε σημαντική της στιγμή, η Σήλια βρίσκεται εκεί και την ντύνει με υπέροχες δημιουργίες, που υποστηρίζει εξαιρετικά η Μαριέττα.

Η πρώην παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από το ξεχωριστό fashion show που έδωσε το παρών. Φυσικά, με το που ολοκληρώθηκε, η Μαριέττα δεν επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά αποφάσισε να περάσει μερικές ώρες ακόμα στο μαγικό Παρίσι και να απολαύσει τις ομορφιές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Read More

And More