Μαριέττα Χρουσαλά: Επαγγελματικό ταξίδι στην Νέα Υόρκη παρέα με τον Λέοντα Πατίτσα! [pics,vid]

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν σταματά τα ταξίδια! Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν να έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της, ωστόσο κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει το αεροπλάνο για νέο προορισμό. Μετά τη χειμερινή της απόδραση στις Γαλλικές Άλπεις αλλά και το ταξίδι της στο Λονδίνο, με αφορμή το fashion show της Celia Kritharioti, η όμορφη Ελληνίδα έφυγε ξανά για Αμερική. Αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη!

Αφορμή μάλιστα για το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι της Μαριέττας ήταν η νέα της συλλογή με σανδάλια που σχεδιάζει η ίδια! Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για ΗΠΑ, η σχεδιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πετάει για μια νέα εμπειρία. Λίγες ώρες αργότερα, μας αποκάλυψε πως η συλλογή της διατίθεται σε ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά της Νέας Υόρκης.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φυσικά δεν ταξίδεψε μόνη της αλλά μαζί της βρίσκεται και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας! Όταν το ζευγάρι δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει βόλτες στην 5th Avenue και στο Soho, ενώ μετά από μια δύσκολη και πολυάσχολη ημέρα, κάνουν ζεστές βουτιές στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου τους.

Read More

And More