Μαριέττα Χρουσαλά: Με τον σύζυγό της και τα παιδιά της παίζει μπάσκετ για καλό σκοπό! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν προβλήματα της κοινωνίας και πάντα δίνει το παρών σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για να στηρίξει και εκείνη τους εκάστοτε σκοπούς, όπως μπορεί. Την περασμένη Κυριακή μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους παρευρέθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα της WIN Hellas.

Αγαπημένοι αθλητές, ινδάλματα τόσο του μπάσκετ όσο και του ποδοσφαίρου, τραγουδιστές και διάφοροι άλλοι αγαπημένοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και έπαιξαν αφιλοκερδώς για τον σκοπό της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, η οποία έχει ως σκοπό προσφέρει πολύπλευρη ψυχο-κοινωνική στήριξη σε όλες τις γυναίκες, ημεδαπές και αλλοδαπές, που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο και έβαλε τα δυνατά της για να παίξει μπάσκετ με τους διάσημους φίλους της! Φυσικά είχε την καλύτερη στήριξη που θα μπορούσε να έχει, καθώς από το πλευρό της δεν έφυγε ποτέ ο άντρας της ζωής της και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ο Σπύρος και η Μάργκω!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More