Μαριέττα Χρουσαλά: Στο ζωολογικό κήπο του Miami με τον σύζυγό της και τα παιδιά της! [pics,video]

Μια υπέροχη μέρα έζησε η Μαριέττα Χρουσαλά τις προάλλες με την οικογένειά της! Η όμορφη Ελληνίδα βρέθηκε στον πιο εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο του Miami και βίωσε μοναδικές οικογενειακές στιγμές! Να θυμίσουμε πως η Μαριέττα ήδη από το Πάσχα ταξίδεψε ξανά στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, με σκοπό να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό της Φλόριντα. Μπορεί σχεδόν όλη την ημέρα να φοράει μόνο το μαγιό της και να χαλαρώνει στην παραλία, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και παίζοντας βόλεϋ, αλλά το πρωί της Κυριακής ντύθηκε casual και πήγε με τα παιδιά να δουν… άγρια ζώα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη διασκεδαστική μέρα που έζησε με τον άντρα της και τα αγγελούδια της, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει και Instagram Story με τον Λέοντα Πατίτσα. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια σανδαλιών ενθουσιάστηκε με όλα τα διαφορετικά ζώα που αντίκρισε, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά της – Σπύρος και Μάργκω – χάρηκαν και διασκέδασαν όσο περισσότερο γινόταν!

Ανάμεσα στα ζώα που είδαν από κοντά ήταν καμηλοπαρδάλεις, τίγρεις και λιοντάρια! Ο Λέων Πατίτσας μάλιστα απαθανάτισε τον μεγάλο του γιο σε ένα σπάνιο κλικ μπροστά από μία γλυκιά καμηλοπάρδαλη!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έλαμπε από ευτυχία που μπόρεσε να χαρίσει στην οικογένειά της μια τόσο όμορφη μέρα!

Read More

And More