Μαριέττα Χρουσαλά: Ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα! Τα γλυκά που έφτιαξε με τα παιδιά της [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Ο γάμος της με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα σήμανε την αρχή ενός μαγικού ταξιδιού, ενώ παράλληλα ο ερχομός των τριών παιδιών τους επισφράγισε των έρωτά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί και οι δύο να έχουν δεκάδες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα ταξίδια να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, όμως η οικογένειά τους είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Πλέον, η οικογένεια Πατίτσα έχει αφήσει το Μαϊάμι, επιστρέφοντας μόνιμα στην Ελλάδα, γεγονός που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς θα τους βλέπουν περισσότερο.

Συνεπώς, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί ο Δεκέμβρης να μην έχει μπει ακόμη, όμως το μοντέλο έχει ήδη στολίσει το δέντρο των Χριστουγέννων. Φυσικά, από αυτή την όμορφη διαδικασία δεν θα γινόταν να λείπουν τα παιδιά της, καθώς περιμένουν πως και πως τις γιορτές. Φέτος, θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού Κωνσταντίνου, αφού ήρθε στη ζωή τον περασμένο Γενάρη, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς στην οικογένειά του.

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα παιδιά και αυτός είναι και ο λόγος που η Μαριέττα αποφάσισε να περάσει παραγωγικό χρόνο μαζί τους. Έτσι λοιπόν, μαζεύτηκαν όλοι στην κουζίνα του σπιτιού, έβαλαν την φαντασία τους να δουλέψει, δημιουργώντας τα πιο νόστιμα κουλουράκια. Η πρώην παρουσιάστρια και ευτυχισμένη μανούλα μπήκε και επίσημα σε christmas mood και ανυπομονεί για την πιο μαγική εποχή του χρόνου!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More