Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι πέρασε το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων της! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αποκτήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της! Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πια μητέρα τριών παιδιών, αφού στις αρχές του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος της, χαρίζοντας έτσι ένα αδερφάκι ακόμη στον Σπύρο και την Μάργκω. Η Μαριέττα και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, ενώ ο έρωτας τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Σχεδόν όλο το πρόγραμμα της Μαριέττας είναι αφιερωμένο στην ανατροφή του μικρού μπέμπη, αν και πάντα βρίσκει χρόνο ώστε να τον αφιερώσει τόσο στα δύο υπέροχα παιδιά της, όσο και στον σύζυγό της. Η χαρούμενη μαμά πέρασε αρκετό χρόνο στο σπίτι, με το νεογέννητο μωρό της αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει δειλά δειλά τις πρώτες της εξόδους, είτε για να χαλαρώσει είτε για να κάνει βόλτα τα παιδάκια της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η ευτυχισμένη μανούλα πήρε τα παιδιά της και τα πήγε στον ζωολογικό κήπο, ώστε να περάσουν μοναδικές στιγμές! Η Μαριέττα, ως λάτρης των social media, δεν σταμάτησε να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας όλα τα ζωάκια που συνάντησαν.

Μετά την διασκεδαστική επίσκεψη της οικογένειας στον ζωολογικό κήπο, η όμορφη παρουσιάστρια έβαλε τα καλά της και βγήκε να… γιορτάσει τα γενέθλιά της, καθώς εχθές Κυριακή 11 Μαρτίου η Μαριέττα έκλεισε τα 35 της χρόνια! Για άλλη μια φορά, το πρώην μοντέλο εντυπωσίασε με τη σικ της εμφάνιση, φορώντας ένα από μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με μποτάκια.

Read More

And More