Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι περνάει ποιοτικά τις μέρες της με τον Λέοντα Πατίτσα και την οικογένειά τους! [pics]

Ημέρα καραντίνας 2560η! Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένειά της εδώ και αρκετές εβδομάδες και κάθε ημέρα που περνά, η ευτυχισμένη μανούλα ψάχνει νέους και ευρηματικούς τρόπους να περνά δημιουργικά τον χρόνο μαζί τους! Η πρώην παρουσιάστρια έχει αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα τρία υπέροχα παιδιά – τον Σπύρο, την Μαργκώ και τον μικρό Κωνσταντίνο – και όλοι μαζί μένουν σπίτι για να προστατέψουν τους εαυτούς τους από τον κορονοϊό.

Μπορεί οι μέρες αυτές να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τη χώρα μας και τη δημόσια υγεία, ωστόσο όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως για να σταματήσει η εξάπλωση του φονικού ιού, πρέπει να παραμείνουμε σπίτι μας. Η Μαριέττα Χρουσαλά, όντας μητέρα τριών παιδιών τα οποία αυτές τις ημέρες δεν πηγαίνουν σχολείο, καθημερινά βρίσκει δραστηριότητες και παιχνίδια για να περνούν τέλεια! Η σχεδιάστρια σανδαλιών διαβάζει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, φτιάχνει νέα παιχνίδια όπως κυνήγι του θησαυρού, ενώ ήδη από προχθές τους έχει βάλει να… γυμνάζονται!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε τα αθλητικά της, άπλωσε το απαραίτητο χαλί στο πάτωμα και οικογενειακώς ξεκίνησαν γυμναστική, με σκοπό να παραμείνουν fit! Μάλιστα, η διάσημη μανούλα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της οικογένειάς της να προπονούνται, φυσικά μέσα στο σπίτι!

Read More

And More