Μαριέττα Χρουσαλά: Ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά της στα νότια προάστια! [pics]

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της. Η επιστροφή της στην Ελλάδα, έπειτα από περίπου 2 χρόνια διαμονής της στο εξωτερικό την έχει ανανεώσει, αφού βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα καθώς εκείνος παρέμεινε στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Η ζωή τους είναι βγαλμένη από παραμύθι, αφού ο ένας έχει βρει στο πρόσωπό του άλλου ότι ακριβώς είχε ονειρευτεί. Απόδειξη; Φυσικά τα τρία παιδιά τους, η 6χρονη Μαργκώ, ο 3χρονος Σπύρος και ο μόλις 10 μηνών Κωνσταντίνος.

Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει να μην τους χαλάει κανένα χατήρι. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια παπουτσιών έχει ξετρελαθεί με τον μικρό Κωνσταντίνο και ανυπομονεί να αρχίσει και εκείνος να μεγαλώνει και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Η οικογένεια πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του πατέρα του Λέοντα, Σπύρου Πατίτσα, όμως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η κυρία Μαριγώ Πατίτσα έχει βρει πια τις ισορροπίες της και περνά μαγευτικές στιγμές μαζί με τα εγγόνια της. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την άλλη γιαγιά, Αγλαΐα Χρουσαλά, η οποία δεν παύει στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της να την στηρίζει και να την βοηθά.

Όταν η οικογένεια Πατίτσα δεν έχει κάποια υποχρέωση εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της με τον καλύτερο τρόπο. Για παράδειγμα, οι βόλτες δίπλα στην θάλασσα είναι μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες, αφού τους θυμίζει το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Δευτέρας ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια σε βόλτα της στην Γλυφάδα. Αφού γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής, στη συνέχεια απόλαυσαν την βόλτα τους και τον ηλιόλουστο καιρό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More